miércoles, 4 de noviembre de 2009

Visita Papa en Mama Jaeken in Murcia

Toen we maandagavond 2 november om 22.15 thuiskwamen van het werk, stonden Papa en Mama Jaeken voor onze deur. Zij hadden een congres in Madrid, en wilden voordat het congres begon nog even genieten van de laatste zomerse dagen in Murcia! We kregen direct de fotos te zien van ons nieuwe petekind Luca, met de trotse ouders! En zoals altijd hadden Papa en Mama Jaeken weer iets lekkers meegebracht, deze keer was het 1kg speculaas!

De volgende dag gingen Papa en Mama Jaeken in de ochtend met de huurauto naar Santa Pola. Bart moest in de ochtend gaan werken, en ik had intussen mijn looptraining gedaan en paella met zeevruchten gemaakt.
En de paella was goed in de smaak gevallen, want bijna alles was op! Intussen werd er druk gediscussieerd over het artikel dat Bart moest reviewen voor zijn werk.
In de namiddag gingen Bart en ik beide werken, en ondertussen gingen Papa en Mama Jaeken shoppen. Na de geslaagde pijama-shopping in de Alcampo afgelopen augustus, waren ze nu ook in de Alcampo geslaagd voor de kleine Luca! Na het werk gingen we samen om 22.15h uur uit eten bij Cerveceria 100 Montaditos: een tapas-bar waar je allerlei kleine broodjes en ensaladas kunt eten. Deze keer hadden we 3 ensaladas (cesar, mediterranea en tres quesos) en ieder 3 kleine broodjes besteld. Het was heel gezellig en lekker!

De volgende dag moesten Papa en Mama Jaeken alweer vertrekken. Er werden nog wat kaarten gemaakt om het hotel en de aeropuerto van Madrid te vinden, en daarna was het alweer afscheid nemen.

Een kort, maar fijn bezoek!

Groetjes, Annika

No hay comentarios:

Publicar un comentario