domingo, 8 de noviembre de 2009

Feestje bij Pablo

Zaterdag 7 november was een drukke dag met de wedstrijdvoorbereidingen voor de volgende dag in Puerto Lumbreras en in de avond una fiesta van Bart zijn werk. Pablo (Bart zijn baas) had een feestje georganiseerd in zijn huis in Altoreal. Het feestje begon officieel tussen 18.30 en 19.00h, en aangezien wij om 18.45h daar waren, waren we als een van de eersten. De Spanjaarden kwamen tussen 19 en 20h! Pablo en zijn vriendin hadden hun uiterste best gedaan om het heel gezellig te maken, en ze hadden ook het eten zelf gemaakt. Buiten was het flink aan het stormen en het was ook best koud. Pablo had dat niet verwacht en had ook eten en drinken buiten voorzien. Uiteindelijk was toch iedereen naar binnen gekomen. Bart en ik hadden thuis nog een ensalade gemaakt om mee te nemen naar het feestje met brocolli, gedroogde tomaten, ananas, walnoten, amandelen, olijfolie en vinagre. Dit was zeer goed in de smaak gevallen, want uiteindelijk was alles op! Het feestje was heel gezellig en bijna iedereen was daar met partner en sommigen ook met de kinderen. Na de tapas en de ensalades werd er met champagne getoost op een goede gezondheid.
Hieronder van links naar rechts: Juanma met zijn vrouw, Pablo, Luis en Christina
Luis, Christina, Astrid, Alejandro, Antonio, Encarna, Guillermo en zijn vriendin

Guillermo, Pedro, Anastasia, en Carmen
En daarna was er nog een nagerecht voorzien met ijsjes, flan, appeltaart (gemaakt door Christina), ananas, vijgen en dadels.

Toen de eerste mensen naar huis gingen, volgden wij ook, omdat we de volgende ochtend om 6.00h moesten opstaan voor de X-duatlon in Puerto Lumbreras.

Groetjes, Annika

No hay comentarios:

Publicar un comentario