martes, 15 de septiembre de 2009

Eerste regen na 5 extreme zomer-maanden

Het moest er dan toch een keer van komen. Na 5 maanden zonder een druppel regen, hebben we 14 en 15 september twee dagen achter elkaar regen gehad, en geen miezer-regen!

Gisteren (14 september) ging de regen gepaard met flinke onweer en storm, en niet te vergeten een temperatuursdaling van 20 graden!! in plaats van de normale zomerse 36 graden, was het nog maar 16 graden! Een behoorlijk weersverandering, en ik denk dat ook hier de herfst is aangebroken. Hieronder het ongebruikelijke uitzicht vanuit onze keuken:

Vandaag (15 september) hadden we beide een vrije dag omwille van de fiestas in Murcia. In de ochtend zijn we nog gaan fietsen, en net na het middageten begon het weer te gieten. Hier hebben we dan direct van gebruik gemaakt en met het regenwater hebben we ons voor- en achter terras schoongemaakt, de ramen gelapt, de kelder gepoetst en de buitenkant van de auto een beurt gegeven!!
Hieronder de resultaten:

De katze vond de regen maar niets en heeft vanuit haar stoel toe zitten kijken hoe wij alles aan het poetsen waren. Je zag haar werkelijk denken: wat heb ik toch een rare ouders, ik blijf lekker binnen!

Groetjes,

Annika

No hay comentarios:

Publicar un comentario